Helgmys

Alltså guuuud vad skönt att det äntligen är helg. Det känns som jag legat långt efter med en massa saker, men igår kom jag ikapp lite. Jag och barnen hjälptes åt att plocka ordning här hemma. Lucas är världens bästa på att städa, han städade alla leksaker i vardagsrummet och på sitt och Isadoras rum helt själv. Isadora kröp runt på golvet och lekte att hon var en katt, inte mycket till hjälp trots hot om fredagsmyset. Det är liksom ingen idé, hon vet ju att jag aldrig skulle ställa in fredagsmyset i alla fall.

När jag nästan hade städat klart kom min mamma och hjälpte mig att fixa stoppet i avloppet i köket. Det var jättesvårt att få loss rören så vi fick skruva loss rören från diskhon och då kunde vi hitta stoppet. Det såg ut som tandpetare som satt där inne… Skumt! Det måste varit när jag hyrde ut huset för jag använder inte trä-tandpetare. Häromdagen hittade jag också en glasspinne där i så det var inte konstigt att det blev stopp!

På kvällen kom Antonia med räckor och kräftor och sen kollade vi på den tredje 50 shades of Grey filmen. Oh la la! Men nja, den var inte värsta bästa filmen direkt, men kul att se ändå.

Ikväll kommer Karin och Alexandra från Kumla (jag skrev fel i förra inlägget). Vi ska ha lite lördagsmys, det ser vi verkligen framemot 🙂 Nu ska jag sätta igång ett storkok med köttfärssås så att jag slipper göra det imorgon. Vad hittar ni på den här helgen? Någon som har snö och kan åka pulka? Jag längtar ihjäl mig efter snö i vår pulkabacke!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Gittan

    Vilken mysig helg! Vi har en del snö, drygt 1 dm. Går utmärkt att åka pulka, göra snöänglar och ha snöbollskrig ? Men själv längtar jag mest efter våren ?? kanske är lite tidigt men är inte jätte road av is, snö, halka och mörka kvällar. Tur man är olika ??

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här