Okategoriserade

Headerfotografering!

Idag har jag och barnen varit i stan och träffat Liselotte för en ny headerfotografering, den här gången med båda barnen 🙂 Lucas är inte den lättaste att fota just nu, allt måste vara på hans villkor, men jag var rätt säker på att det skulle gå idag. Jag hade förberett och pratat med Lucas om detta i flera dagar och frågat om han ville och han svarade ivrigt ”ja!” varje gång. Förutsättningarna kändes helt rätt och Liselotte är jätteduktig fotograf som dessutom är otroligt snabb! Hon brukar alltid fånga dom bästa bilderna inom loppet av bara några minuter och när det kommer till header så är jag ändå superpetig så det är inte lätt att göra mig nöjd haha!

När vi kom fram till Trädgårdsföreningen där vi skulle fota så var Lucas helt med på noterna. Liselotte tog fram kameran och började fota och Lucas skrattade och log stort mot kameran – en riktigt linslus! Enda kruxet var att jag och Isadora fick inte vara med på bilderna haha! Lucas stod framför kameran och om Liselotte försökte fota oss för att Lucas skulle gå närmare oss så höll han en hand framför linsen! Lille knäppis!

Det blev några busiga lekfulla bilder med båda barnen i alla fall, men av det jag såg i Liselottes kamera så kanske det blir en ny header med bara mig och Isadora igen… Vi får se när jag får se resten av bilderna. Här kommer en liten sneakpeak 🙂

 

Alltså jag älskar glädjen i den här bilden!! Om  bara Isadora hade kikat upp!

Den här känns som prefekt header-material 🙂 Tänk om Lucas hade velat vara med!

 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.