Okategoriserade

Härliga Barn Mässans toppbloggare!

Yes, då var det klart! Jag har blivit Härliga Barn Mässans toppbloggare 🙂 Jag kommer vara där, i Skövde, den 25 – 26:e april och ställa ut med min blogg 🙂

Det känns otroligt spännande och häftigt!! Jag hoppas att MÅNGA av er läsare bor i och omkring Skövde eller ändå vill åka dit. Det vore ju grymt kul att träffa så många av er som möjligt 🙂 Tips! Håll utkik i min blogg! Det kommer nämligen gå att vinna lite biljetter till mässan här 🙂

20141009-140006-50406963.jpg

Än är det tag kvar, men det är väl tur det! Nu har jag ju massa tid att planera vad för skoj jag ska hitta på 🙂 Ni kan i alla fall räkna med lite goodies och tävlingar hos mig, så mycket kan jag säga!!! 🙂

Kika gärna in på Härliga Barn Mässans hemsida 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.