2 Comments

 • sussi

  Hej! Jag tycker kommentaren du fick var lite för hård, det är ju bara ni som avgör vad som är ok eller inte för ert barn. Och som du säger så har ju ni inga tider att passa, du är ju mammaledig. Trist när folk (mammor) är så dömande i sina kommentarer.
  Vi har alltid kört med principen att inte försöka fixa ett problem som inte finns, dvs funkar det för vår familj så är det ju skit samma vad andra anser om rutiner mm.
  Men OM du vill ändra på Lucas sovvanor kanske det är dags att ändra på hur han sover. Bebisar kollar ju om allt är som det var när det somnade ganska ofta på natten. Kanske kan han somna utan dig?
  För oss funkade det så bra eftersom vår bebis tog napp och var/är väldigt kvällstrött. Det räckte om man satt bredvid och klappade. Sen somnade han själv. Nu är han 3 år och vill inte somna själv, men han sover hela nätterna så varför ändra på det? 🙂
  Men som sagt, du/ni gör det som funkar bäst för er familj. Låt ingen annan tala om för er vad som är ”rätt”. Tack för en bra blogg!

 • AFA Försäkring

  Hej!

  Jag jobbar med uppsökande kundtjänst för AFA Försäkring och såg att du skriver att du är föräldraledig.

  Du kan ha rätt till en försäkring som ökar pensionsinbetalningen under föräldraledigheten om du är privatanställd arbetare på en arbetsplats som har kollektivavtal (och 90% av alla anställda i Sverige täcks av kollektivavtal).

  Här kan du läsa mer om vår föräldraförsäkring: http://www.afaforsakring.se/foraldraforsakring

  Ring oss på 0771-88 00 99 mellan 8-17 på vardagar så kan vi hjälpa dig vidare.

  Vill du veta mer om uppsökande kundtjänst och hur vi hittade dig kan du läsa det här:
  http://www.afaforsakring.se/uppsokande_kundtjanst

  Vänliga hälsningar
  Gustav
  AFA Försäkring

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.