Shopping som försenad morsdag present

På morsdag fick jag ingen present av Lucas och Jair. Det var min första morsdag och jag var faktiskt ganska besviken på det. Jair förstod nog inte hur mycket det betydde för mig. Jag hade inte förväntat mig värsta grejen, men lite uppvaktning utöver det vanliga hade jag förväntat mig. Choklad, rosor eller frukost på sängen, mer hade inte behövts. Visst åkte vi till Villa Belparc i Slottsskogen och hade en supermysig dag, men jag hade förväntat mig lite uppvaktning som jag inte kunde fått en vanlig dag. Jag har småbeklagat mig över detta lite grann ända sedan dess och igår kom äntligen den väldigt försenade morsdagpresenten! Det visade sig att Jair hade varit 3 ggr i stan och letat present till mig utan att hitta så när vi kom fram till shoppingcentret Freeport fick jag 1000 kr i handen att sätta sprätt på! Det var helt oväntat, jag blev superöverraskad och jätteglad! 1000 kr räcker ju till en hel del! Men jag förväntade mig absolut inte så mycket pengar! Men glad blev jag!

Det blev två klänningar och ett linne och alla barnvagnsförares måste i vinter, en barnvagnsmuff som man sätter på handtaget som håller händerna varma 🙂

20131007-210120.jpg

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. bitskemma

    åh precis så kände jag med me min första morsdag–den kändes såå seciell för mig men så uppvaktade min sambo mig absolut inenting;P han har fått äta upp det måånga gånger nu men ändå, det blir ju aldrig första mer;P gulligt av din kille och försökt tre gånger och gottgöra det=)

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här