Okategoriserade

Har knappt hunnit med idag…

Hjälp vad dagarna går fort! Klockan är redan halv fyra när jag börjar det här inlägget och det känns som hela dagen försvann i ett nafs utan att jag hann göra nånting! Men jag har definitivt inte varit sysslolös, snarare tvärtom! Imorse var både jag och Victor uppe tidigt (Victor tidigare än mig) och skickade iväg Lucas till skolan och gjorde ordning Isadora för förskolan. Jag åkte och lämnade henne och sen åt vi frukost och gjorde oss i ordning för att åka till BVC.

När vi var klara hos BVC och Victor hade skjutsat hem mig så var klockan redan 12.30 och det var dags att äta lunch. Jag åt lite och ammade medans jag väntade på Lucas som tog god tid på sig hem från skolan idag. När Lucas väl kom hem blev det att spurta till förskolan för att hinna hämta Isadora i tid.

När vi kom hem vid 14.30 skulle barnen äta och det är först nu som jag har en liten stund att beta av saker från min att-göra-lista. William sover fortfarande efter promenaden hem från förskolan, men när han vaknar så börjar tävlingen om vem som ska få hålla William. Jag är glad att dom älskar att vara med honom så mycket, men det är lite jobbigt att det ska tävlas om allt…

Min älskade lilla trio

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.