Halvvägs till Stockholm!

Det blev en tidig morgon för oss idag, för idag ska vi till Stockholm! Jag, Thaimorsan och Susana möttes upp på centralstationen i Göteborg och köpte frukost innan vi gick ombord på MTR Express som tar oss till Stockholm idag.

Nu är vi halvvägs till Stockholm nu och det fungerar hur bra som helst att åka tåg med bebbarna. Penny sitter på Siranees mage i bärsele och leker. Hon har precis slickat och sugit på Siranees smörgås tills den blev alldeles våt. Isadora ligger i SleepCarrier under stolen med huvudet mellan mina fötter. Isadora gillar inte att sova i famnen och vagnen är ihopfälld så därför får hon ligga och sova i SleepCarriern men jag kan garantera er att hon ligger säkert här. Det är en skiljevägg bakom oss och bordet framför är tomt så inget kan ramla på henne heller. 🙂

  

På tåget finns ett litet café som Siranee köpte macka och jag drack en kopp kaffe. Vi sitter precis intill en jättestor toalett med skötbord och vi har gratis wifi och eluttag, allt för en bekväm resa. Vi är supernöjda 🙂 Om ni ska åka mellan Göteborg och Stockholm så är ett tips att alltid kolla med MTR Express först för dom har en lågpriskalender där tågbiljetterna kostar från 185 kr! Tåg mellan Gbg och Stockholm brukar jämt vara så dyrt men knappt 200 kr är ju ingenting!

/I samarbete med MTR Express

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här