Halloween på Liseberg och musikal!

Förra lördagen hände det som Lucas pratat om i en evighet! Ja, han har faktiskt pratat om det i närmare ett år och nu var det äntligen dags för Liseberg! Jag har alltid älskat Liseberg, men jag måste säga att det faktiskt är strået vassare på Halloween 🙂 Jag ÄLSKAR den läskiga delen och alla spökhusen! Det är alldeles för läskigt för barnen än så länge, men det gör Liseberg väldigt väldigt roligt för oss vuxna 🙂

Det var också extra roligt att besöka Liseberg denna gången eftersom Lucas och hans kusin Bim är över 130 cm så nu får dom åka lite “vuxenkaruseller” också. Lucas högsta dröm är att åka Balder, men den är inte öppen under Halloween så istället blev det Lisebergsbanan, då satt Lucas och Bim längst fram 🙂 Efter dom satt jag och Victor och sen min brorsa som också var med på Liseberg 🙂

Vi åkte också Loke tillsammans och då var det LÄSKIGT! Den kittlas ordentligt i magen och har man minsta höjdskräck så kissar man typ på sig.. haha! Lucas var sååååååå modig! Jag är så imponerad över honom! Bim var också modig och åkte Helix med Victor och min brorsa och då höll min brorsa ordentligt nervös trots att han åkt Valkyria med mig precis innan. Valkyria är fasiken inget att leka med heller!

Vi åkte också den nya karusellen Underlandet som ligger under mark i Kaninlandet. Den påminner lite om Sagoslottet 🙂 Och så åkte Veronica en massa karuseller med barnen medans jag, Victor och min bror besökte alla spökhusen 🙂 William fick hänga med min mamma under tiden – perfekt när man är många som går till Liseberg tillsammans eftersom man kan dela upp sig och göra olika saker en stund 🙂

På kvällen gick vi på SOUND OF MUSIC (annonslänk) på Lisebergsteatern, sååååå bra musikal! Jag älskade handlingen, musiken och uppträdandena var så bra! Barnen satt som små ljus och tittade med spänning hela musikalen. Dom var så imponerade över att det var riktiga barn på scenen och det var kul för Isadora eftersom hon går “Musikal” på dansskolan 🙂 Det känns faktiskt väldigt speciellt att kunna ta med barnen på musikal och få se live-uppträdanden 🙂

Efter musikalen hade den barnförbjudna delen av Liseberg öppnat så då körde min mamma hem Isadora och jag, Jessica, Veronica, Lucas och Bim gick vidare till den läskiga delen. Hua!! Vad det var läskigt! Det fanns en del med clowner och en med zombies. Den med zombies var för läskig tyckte barnen så vi gick bara till clowndelen. Lucas tyckte det var jättekul och läskigt såklart att en clown jagade honom runt mig för att tillslut säga “Tittut” med en riktigt creepy dialekt. Haha! Det tyckte jag med var läskigt! Man går verkligen dit på egen risk!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här