Det här äpplet har inte fallit långt från trädet

När det kommer till William så känns det som äpplet inte fallit långt ifrån päronträdet så att säga. William är precis som sin pappa med maten och äter verkligen allt. William älskar mat och äter helst samma sak som alla andra oavsett vad det är. Ett annat intresse som han definitivt ärvt från sin pappa är sin fascination för bilar. William kan sitta i köksfönstret hur länge som helst och bara titta på bilar som åker förbi. När vi kommer hem, efter att vi har varit ute, så vill han inte ens komma in ibland för då vill han hellre stå på verandan och titta.

När han fyllde 1 år köpte gudmor två småbilar till honom och det är hans absoluta favoritleksaker. Det roliga är att han leker riktigt med dom, precis så som man ska leka när man leker med bilar. Gullungen!

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

 1. Lisa

  Haha, min 2,5-åring älskar också bilar – fast han har INTE ärvt det intresset från sina föräldrar 😅😅🙈

  Svara
  • Emma

   Haha! Nej många barn älskar nog bilar, men jag tycker det är lite extra kul eftersom ingen av mina har varit så fascinerade av bilar som William är. Men så har ju William en pappa som är en riktig bilnörd så det vore ju bara skoj om sonen också blir det. 😊

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här