Okategoriserade

Grym VIP-helg i Malmö

Nu är jag hemma och ligger redan i sängen och ska sova! Jag har ju varit på VIP-event med Sojka & Walles i Malmö! Det var verkligen helt fantastisk rolig helg som bjöd på lyx, lyx och lyx, nya vänner, god mat, god dricka och mycket mer! Jag har haft så grymt kul! Det är faktiskt längesen som jag hade så här kul och skrattade så här mycket så jag är helt sjukt nöjd med helgen! Imorgon ska jag berätta mer! Nu ska jag sova!!!

20140921-200942-72582777.jpg
Tagen med grymmaste uppfinningen, nämligen min selfiestick!!!

Om ni vill se fler bilder redan nu, kolla in min instagram @pasmallen.nu

One Comment

  • Charlotte

    Spännande att läsa mer om din helg, läser Emelies blogg så det ska bli kul att läsa om ngt av hennes event 🙂
    Ha en fin måndag!
    /MammaShoppar- din alternativa shoppingblogg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.