Okategoriserade

Gravidsymptom – Boobies

Förutom det mycket konkreta beviset på att magen faktiskt växer så kan jag faktiskt se att brösten äntligen har börjat växa! Mina var inte som många andra nygravida, ömma och spända, mina var precis som vanligt! Jag tycker i och för sig inte att mina boobies är särskilt ömma (jag är jätteglad för det!) men nu är dom ganska fylliga/fyllda liksom, lite hårda och själva bröstvårtorna har blivit liksom formade för amning. Dom ser helt annorlunda ut, mer som en napp än som en vårta jag är van vid. Förut kunde de se ut lite så här när jag hade pillat på dom eller när jag frös, nu ser dom ut så här jämt. Dessutom tror jag att själva vårtgården har växt och blivit lite större o kanske lite lite mörkare.

2 Comments

 • pilla

  Mina har också vuxit något enormt! Jag har stora i vanliga fall så för mig är det drygt. Skillnad denna gång från förra är att de har varit ömma hela tiden från första början och vårtorna är blåa. japp, du läste rätt, blåa. Så var det inte förra gången.

  Förra gången läckte jag från och med v 20, imorgon går jag in i 21 och läcker inte än.

  Mina vårtor är större sen amningen med första. De blir inte som de varit om man ammat. Likadant med vårtgårdarna. Men skit samma, ganska nöjd ivarjefall:)

  • Emma

   Ojj blåa!! Det låter jobbigt att de är ömma! Hoppas att du slipper läcka denna gången, iaf så tidigt! Jag vill att mina bröstvårtor ska ändras, jag har alltid tyckt att det är kvinnligt med ”amningsbröstvårtor”, mina har jag alltid tyckt sett ”barnsliga” ut. Sen önskar jag mig kanske inte megastora vårtgårdar, men jag vill gärna att bröstvårtorna ska ändra form.. 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.