Okategoriserade

Gravidbyxor, nytt smink och stort paket

Idag har jag varit och hjälpt mamma och sen hjälpte hon mig att hämta paket och köpa lite ny foundation. 

Först var vi på Lindex och hämtade ut ett paket med lite nya t-shirtar till Lucas, gravidstrumpbyxor och mina nya svarta gravidbyxor. Jag provade dom nu ikväll, fy farao vad sköna!!! Lång mudd var det också och mudden passade faktiskt redan! Jag stod och njöt över att äntligen få släppa ut magen!! Egentligen måste jag inte ha gravidbyxor nu, men nu när jag har provat ett par så åker alla vanliga byxor upp på vinden. Det var såååå skönt att släppa ut magen helt och hållet!! Åhh!

Sen åkte vi till H&M och köpte det mineralpudret jag brukar ha som foundation. Jag fick ett tips av makeup-artisten på LOPPIeventet att jag kunde blanda två färger för att få rätt färg till min vinterhy, så det ska jag testa nu tänkte jag.

Sist men inte minst hämtade vi ut ett JÄTTEPAKET från Jollyroom! Det ska bli superkul att visa det i veckan! Lucas tyckte det var jättekul att packa upp, men ännu roligare var det att leka i den stora lådan! Haha!! Lille gullungen!!!

  

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.