Okategoriserade

Grattis till Tyskland!

Jag säger grattis till Tyskland och min tyska kommentator Helmut! Ni gjorde en fantastisk match! Ni gjorde historia idag! Här är det sorg och tristess idag! Brassarna som annars jämt slänger smällare och dricker öl sitter hemma och gråter! Jag kan inte låta bli att undra hur det hade gått o. Brasilien hade haft Neymar och Silva i spelet. Men jag ska inte vara en dålig förlorare. Ni var bäst idag Tyskland. Jag håller på Brasilien inför 2018 igen 🙂 Finalen tror jag det blir Tyskland – Holland.

TACK FÖR EN SCHYSST MATCH! Tack Flavio och Helmut för att ni kommenterade på min blogg idag! Ni gjorde matchen extra levande 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.