Gratiskursen för mammor med systemkamera + intervju med mig!

I våras gick jag Louise (Wanderings) fotokurs för mammor med systemkamera där jag upptäckte en helt ny värld inom fotografering! Inte trodde jag att jag kunde bli så grym på att fota! Jag trodde att min kamera var för dålig och att jag inte hade känsla för fotografering, ack så fel jag hade! Jag lärde mig så mycket i Louise kurs och idag är jag riktigt stolt över mina bilder 🙂

Nu kör minikursen som är gratis igång igen! Anmälan stänger redan imorgon så passa på och anmäl er HÄR!

Det bästa med Louise kurser är inte bara att hon lär ut hur man ska handskas med kameran. Hon lär ut hur man kan använda kameran i vardagen och tillsammans med sina barn utan att skapa en distans. Genom hennes sätt att fota så känner jag mig ännu mer intresserad av barnens vardag och dom små sakerna som dom hittar på som jag annars kanske inte lagt märke till. Vardagen med barnen är liksom mer spännande, rolig och kreativ!

Här kommer en intervju med mig som Louise gjorde, i slutet av videon får ni se några av mina alster 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här