Något fruktansvärt har hänt

Förra måndagen hände något fruktansvärt. Min pappas hjärta stannade och tekniskt sett var han död, men “bara” i 27 minuter, tack vare den fantastiska personalen på gymmet där han var när det hände. Personalen på Svenssons Hälsocenter i Borås agerade snabbt och räddade livet på min pappa med hjärtstartare och hjärt- och lungräddning.

I flera dagar har jag och min familj hållit andan och bett till högre makter att pappa ska klara sig. Det var inte förrän han kopplades bort från respiratorn och var helt borta från sömnmedel som vi vågade tro på att det faktiskt skulle bli bra. Jag grät av lättnad när jag fick prata med honom och höra att han fortfarande är samma gamla pappa.

Jag känner mig fortfarande chockad över det som hänt. Det gör ont att tänka på att det var så nära att vi förlorade honom, bara 56 år gammal. Jag är så himla tacksam att hans liv gick att rädda och att hans hjärtfel har hittats. Jag vill ha mer tid med min pappa. Jag vill umgås, åka på utflykter, lyssna på häftiga historier och krama honom. Jag är så tacksam över att pappa har fått en andra chans till livet och att jag fått en andra chans till min pappa ♥️ Vi har haft tur!

Jag älskar dig pappa, vi älskar dig ♥️

Relaterade Inlägg

14 Kommentarer

 1. Johanna

  Vad fruktansvärt. Gläds åt er att det gick bra! ❤️ Vilken tur med hjärtstartare i närheten. Önskar så att barnens bonusmorfar fått chansen, men han dog oväntat för knappt en månad sedan. 😭😭💔💔 Hoppas din pappa återhämtar sig bra och att det kommer något gott ur detta. Livet är verkligen värdefullt. Kram

  Svara
 2. Carro

  Åh, vilken lycka att få ha kvar din pappa! Jag hade inte lika tur.. min pappa dog av en massiv hjärtinfarkt bara 57 år gammal. Ambulans var på plats 3 minuter efter att 112 fick samtalet från hans fru, men han gick inte att rädda💔 min största sorg i livet! Ta hand om tiden, den får man aldrig tillbaka❤️

  Svara
 3. Gittan

  Känner så med dig Emma ❤️ Vet hur skört livet är. Min pappa höll på att stryka med av Corona men han klarade sig. Ibland får livet en andra chans då gäller det att ta tillvara på den ❤️

  Svara
 4. Malin Nätynki

  Men fyfan va hemskt! Såg att Emil delade en bild på eran pappa men visste inte att det var så allvarligt! Så skönt att han vaknat och mår bättre. Stor kram till dig och hela familjen ❤️

  Svara
  • Emma

   Tack fina Malin ❤️ Det är nästan svårt att ta in hur nära det var att vi förlorade honom. Man tar ju gärna sina närmsta för givet om dom inte är väldigt gamla.

   Svara
 5. Sanna

  Åh, fy här började tårarna rinna. Kan inte föreställa mig känslan av att förlora min pappa och/eller mamma. Så skönt att han klarade sig, och hoppas han återhämtar sig väl nu. ❤️

  Kram

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här