Gjort några jobbiga saker och en massa bra!

Just nu sitter jag på soffan, men är nästan mer död än levande haha 🙂 Jag ska gå och lägga mig alldeles strax, men först vill jag berätta lite mer om vad jag har pysslat med idag 🙂

Jo, idag så skulle jag pratat med både BVC och med Östra sjukhuset, men BVC ringde aldrig (som vi hade bestämt) och jag hann faktiskt inte ringa till Östra. Men jag gjorde två riktigt jobbiga saker som jag har skjutit på länge. Det här låter säkert löjligt för en annan, men för mig har vissa uppgifter blivit väldigt jobbiga sen en tid tillbaka och jag jobbar på att inte skjuta på dom. Det ena var att jag skulle reklamera en grej och skicka tillbaka det som företagspaket. Det jobbiga för mig var att jag aldrig har skickat företagspaket förut och då kändes det jobbigt, men det var såklart inte så jobbigt när jag väl gick iväg till ombudet. Det andra som kändes jobbigt var att hörlurarna jag köpte till Jair för 699 kr på hans födelsedag slutade fungera och jag hade slängt kvittot. Efter att ha dragit ut på detta i två veckor så gick jag tillbaka till Elgiganten idag och förklarade läget och fick ett par nya hörlurar. Jair blev jätteglad och jag var stolt som fick det gjort. Jag har även skickat iväg en reklamation till Let’s deal på ett presentkort på tatuering som jag köpte till Jair eftersom tatueraren avbokade honom och sedan slutade svara på samtal och sms.

Två av dessa jobbiga saker fixade jag redan innan kl 12 idag så efter det gick jag på en bloggfika på stan innan jag skulle hämta Lucas på dagis. När vi kom hem så åt Lucas lite miniköttbullar och en risifrutti och Isadora fick också lite mat igen. Sen gick vi ut och åkte snowracer från den gräsbeklädda pulkabacken haha! Ja, det var knappt nån snö kvar 🙂 Isadora låg och sov i vagnen under tiden som jag hjälpte Lucas upp med snowracern gång efter gång. Men det gick lite långsamt eftersom det var så lite snö på marken så jag frågade Lucas om jag också fick åka med. Det fick jag och hujeda mig vad det gick undan! Jag vet inte vem som skrek mest, jag eller Lucas haha! Ni skulle sett hur glad han var! Skrattade högt och pratade konstant om hur kul det var!

  
Om ni tittar noga så ser ni Isadoras vagn längst ner i backen 🙂 hela vägen dit kom jag och Lucas när jag satt bak på snowracern 🙂

  
Vi var ute i en hel timme och gick hem när solen gick ner vid horisonten. När vi kom så gjorde jag Siranees pannkakor med mosad banan i – mums! Så gott och mycket lättare än att steka vanliga pannkakor 🙂 Efter lite energipåfyllning så gick jag till gymmet för att träna Bodypump. Jag trodde att jag inte skulle orka träna så bra eftersom jag tränade igår och eftersom jag var rätt trött när passet började. Men shit vilken energi och målmedvetenhet jag hade under hela passet! Undra om det inte var pannkakorna som kickade igång huvudet. Jag tränade hårdare än vad jag brukar göra och gav inte upp trots mjölksyra 🙂 Det känns i kroppen nu, men det känns riktigt gött!

Nu ska jag sova, imorgon ska vi till öppna förskolan 🙂

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här