Okategoriserade

Gester som betyder mycket

Jag måste bara berätta en sak som min man gör varje morgon. Han är så gullig och förbereder alltid frukosten för hela familjen med exakt det som alla vill ha. Det enda jag behöver göra är att lägga i vatten i den enda kastrullen gröt och havremjölk i den andra och hacka ett äpple, allt annat har han redan tänkt på och förberett in i minsta detalj. Till och med Olivers kopp där vi blandar hans gröt står framme med lite vatten, redo att värmas.

img_3846
img_3847

Igår var det studiedag och då hade han till och med lagat korvgryta som stod på spisen och tagit fram så mycket ris och vatten som vi behövde. Jag behövde alltså bara lägga riset i vattnet och värma upp korvgrytan.

Till och med alla glas stod framme så att jag bara kunde hälla upp den dryck alla ville ha 🙂

Det blir lätt lite kaos på morgonen om man har bråttom iväg och då är det här så värdefullt. Så tacksam för allt han gör för oss!

5 Comments

   • Nina

    Det är verkligen natt 😊
    Hade nästa gång slängt in den i kylen, kanske jag är som är arbetsskadad (jobbat i kök längre tillbaka) men tänker att står den där för länge växer bakterierna och risk för matförgiftning etc.
    Väldigt fint av honom att fixa allt.

    • Emma

     Tack! Vi gör alltid så när vi lagar mat på kvällen att den står till nästa dag 😊 hittills har vi inte drabbats.

     I Brasilien ställde dom aldrig in maten, den stod på spisen och upphettades flera gånger tills den var uppäten inom 2 dagar.. 😅 Jag har blivit matförgiftad där flera gånger men inte hemma, bara efter att ha ätit på restaurang.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.