Okategoriserade

Fredagspromenad och mys!

Kom hem vid sju efter min promenad. Jag körde på lite extra idag så jag tog 3 varv runt sjön istället för ett som jag brukar. Jag har varit nyfiken på hur lång min promenad dit och runt sjön är så idag använde jag en app som heter Runkeeper.

20130607-213207.jpg

Så promenaden blev alltså 6,2 km och tog en 1h 6 min. Jag stannade några gånger för att mata ändor och dom där ungarna jag tog en bild på häromdagen 🙂

På vägen hem köpte jag saft och godis. Jag har gått från varit en chips&dipp-tjej till att bli en sötsaks-tjej. Jag är helt galen i godis och saft!!! Men det blir bara på helgen! Till Jair bakade jag en kladdkaka. När han kom hem häromdagen så hade jag precis rostat två smörgåsar och var jättestressad för att jag inte hunnit äta och Lucas var inte på bra humör! Men då luktade det tydligen som jag hade bakat så Jair kom in och sa ”MmmmMmm” flera ggr innanhav upptäckte att det bara rostat bröd. Jag fick jättedåligt samvete, fastän jag inte gjort nåt fel. Jag kunde liksom inte släppa ögonblicket när Jairs ansikte gick från ”glatt överraskad och förväntansfull på kakan” till besvikelsen när han såg att det bara var en rostad bröd bit!!!! Jag mår fortfarande dåligt när jag tänker på det! Men nu har jag iaf jämnat ut det eftersom han blev glatt överraskad av kaka idag istället! 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.