Okategoriserade

Framsteg i simskolan

Idag var det som vanligt simskola med kidsen. Det gick bra och Lucas visade upp fina crawlsimtag i vanlig ordning men denna gång fick han även till andningen! Det är andningen när man crawlar som har varit det trixigaste för honom om som hindrar honom från att gå vidare till nästa grupp, så det var väldigt roligt att se att han fick till det 🙂

Isadora gjorde också framsteg, såpass att instruktören höll på att tappa hakan! För första gången hoppade hon utan att hålla i sig och gjorde pilen i vattnet. Pilen är när man sitter på kanten och skjuter ifrån mot poolväggen för att sedan glida framåt i vattnet, armarna är rakt upp och händerna ihop så att kroppen bildar en pil. Hon gjorde den helt perfekt och det såg inte alls ut som första gången! Instruktören var supernöjd och sa att Isadora var redo för nästa grupp nu 🙂 Det är lustigt hur både Lucas och Isadora har lärt sig allt dom kan med simning stötvis. Det verkar först som dom inte kan en lång lång tid och sen plötsligt kan dom utan att det ens verkar som dom övat. Haha!

Efter simskolan åkte vi hem. Lucas kompis och hans mamma kom över en stund innan middagen. Det blev tacos idag 🙂 Sen blev det en liten stund med lördagsmys och snart är det läggdags för barnen. Jag är HELT slut!!!

2 Comments

  • Gittan

    Va roligt att de utvecklas! Mina barn är likadana, oftast vill de inte prova fysiska saker fullt ut och sen plötsligt kan de. Så har de vart att börja gå, cykla och vid simningen. I början känns de som deras framsteg är små men så plötsligt kan de bara utan att ha övat. Som de inte vill prova förens de är säkra på att de kan. Spännande sånt där.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.