Frågor & Svar

Frågor & Svar

– Innehåller annonslänk –

Jag har fått massor av frågor av er så det kommer förmodligen komma några inlägg med frågor och svar i dagarna. Glöm inte prenumerera på kommentarer på dom inlägg som ni ställer frågor på för ibland svarar jag direkt i kommentarsfältet och ibland gör jag inlägg. Här kommer ett inlägg med några frågor och svar 🙂

Grym outfit! Älskar klänningen, var kommer den ifrån?

Svar: Tack! Den kommer från http://zenss.dk/

juloutfit

Bra resultat. Vilken skillnad på Jair, men även på dig,  men som du säger så ammar du och har en liten, så det är ju inte så konstigt med olika resultat. Det syns oerhört istället på din hållning, och bara det är mycket värt! Blev väldigt sugen på att testa då jag stannat av i träning och i att äta bra mat jämt… Nu är inte min minsting liten heller, utan snart två år, vilket gör att jag verkligen vill komma tillbaka i form. Jag har lyckats gå ner ca 20 kg det här året och tappat 22 cm runt stussen och 16cm runt midjan. Men jag snubblade på mållinjen och kom av mig. Har ca 8 kg kvar som jag vill gå ner. Tror du att det här programmet kan göra att jag får tummen ur, och klarar den sista biten? Det var ju inte fasligt dyrt (förutom nu kring jul, då det finns så mkt annat att handla)… =)

Svar: Wow vilka resultat du har åstadkommit! Och tack så mycket! Ja, killar tappar ju vikt snabbare och lättare än tjejer så därför syns det ju mest på honom. Jag upplevde att jag fick mindre resultat eftersom jag fortfarande helammade, men resultaten var ju ändå ganska grymma särskilt eftersom jag fortsatte tappa vikt efter avslutat program och dessutom behöll den nya vikten trots att jag slutade träna och började äta som vanligt igen. Just nu väger jag 65,8 kg vilket är 2,8 kg från min målvikt så jag har väl också mer eller mindre snubblat på mållinjen, men det är bara ta sig i kragen och köra på med det sista. Jag tror absolut att det här Fitnessfighten skulle ge dig en bra kickstart med bra resultat som får dig att orka det sista också. Det hade ju varit en kanonstart på det nya året, eller vad säger du? Om du har lust att prova något av World of Shapes program så får du 10% om du anger koden PASMALLEN.

img_7061

img_7060

Hej! Har en dotter som är några veckor yngre än Isadora och tycker därför det är roligt att följa din blogg. Här är också oroligare nätter sen någon vecka tillbaka.. Tänkte höra med dig hur era sovrutiner ser ut om dagarna? Hur ofta, hur mycket och vilka tider sover din dotter?

Svar: Det har varit lite rörigt med Isadoras sovtider det sista. Just nu är det ingen ordning alls, men det gör inte så mycket för vi är ju på semester och barnen sover på natten när vi sover så det är okej. Men innan vi åkte till Portugal så tror jag att jag fick någorlunda kläm på hennes sovtider. Då vaknade hon för dagen runt 7-8 och sen somnade hon igen när vi kom hem efter att jag hade lämnat Lucas på dagis. På förmiddagen sov hon cirka 1-2 timmar och på eftermiddagen sov hon vid 14-tiden när jag hämtade Lucas på dagis. På eftermiddagen sov hon oftast kortare tid än på förmiddagen, men oftast inte mindre än 1 timme. Om hon sov lite på sina sovpass på dagen så fick hon sova en kort stund runt 17-tiden igen och sen la jag henne för natten vid 21-22. Hon har vaknat ganska mycket på natten det sista, men ett par nätter sov hon faktiskt hela natten. Jag hoppas att hennes sömn ordnar upp sig när vi kommer tillbaka från Portugal. Det var sjukt smidigt när hon sova hela natten i egen säng utan att vakna 🙂

Vad sitter Isadora på i badkaret? Någon halkmatta? Nu när vi flyttar till hus och slipper ha skötbord på badkaret och därmed får plats att bada måste vi nog skaffa något sånt smart… 

Svar: Isadora sitter på en halkmatta som ser ut som på bilden. Jag köpte den på Hornbach, men jag har för mig att jag har sett liknande i andra affärer (typ Coop Forum) så det är nog inte svårt att hitta 🙂

  

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.