Frågor & Svar

Frågor & Svar

Här kommer en till liten runda med svar på frågor jag har fått dom senaste veckorna 🙂

Fråga på ett armband som jag vann på Tvåbarnkaos instagram:

20150121-223337-81217309.jpg

Åh vad fint det var !!! Vart kan man köpa ett sånt ?

Svar: Det kommer från Iduns Pearls, kolla in deras instagram @idunspearls. Beställningar görs till idunspearls@hotmail.com

 

Vart bor ni någonstans?

Svar: Vi bor i en lägenhet i Göteborg 🙂

 

Hahaha ja fast jag var liiite osäker om det verkligen var du på jobbet. Så du vet vart jag jobbar ;) Har en son på 1 år & 8 månader som börjar sin första riktiga hela förskoledag imorgon…nervöst!
Nu har jag legat lite lågt med bloggläsandet då vi flyttat(fortfarande inom gbg) men skulle vilja läsa lite om förskolan. Har Lucas börjat? Om, inte när ska han börja? Hur får man ihop vardagen med hämta/lämna, hem & laga mat.
Ha en bra dag! :)

Svar: Jag ska försöka skriva lite mer om förskolan framöver, men för att svara på din fråga så började han i augusti och det har gått bra även om inskolningen blev nästan 1 månad och han har varit ganska mycket sjuk. Han trivs bra på förskolan, men jag tycker fortfarande att det känns fel och onaturligt att lämna honom på förskolan istället för att ha honom med mig hela tiden 🙂 Men jag ser ju att han tycker om förskolan och mår bra av det sociala livet som förskolan innebär. Han lär sig massor och får nya egna intressen. Jag tror att förskolan är bra för barn, men om jag hade fått bestämma hade jag hellre sett att han hade gått färre dagar eller kortare dagar.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.