Okategoriserade

Frågor och svar

Jag tänkte jag skulle sätta mig ner och köra ett race med svar på frågor. Jag har fått många frågor dom senaste månaden som jag inte har hunnit svara på. Men nu tänkte jag se om jag kan svara på både gamla och nya frågor 🙂 Här kommer ett kort svar på frågor inlägg:

Hej Emma!! Jag blev bara lite nyfiken nu när du skrev ”när ni får ett till barn” – har ni några planer än på när ni vill starta bebisverkstad igen?? Har följt dig genom hela förra graviditeten och följer såklart fortfarande, och ser fram emot att följa en graviditet med dig igen!
Svar: Både ja och nej. Vi planerar, planerar och drömmer, drömmer men kan inte bestämma något förrän vi är hemma i Sverige igen. Vi vill köpa en ny lägenhet innan vi startar en ny bebisverksta 🙂 Jag längtar superdupermycket och hoppas att det inte dröjer…

Har ni några planer för hur många barn ni vill ha?
Svar: Ja, planen som vi är överens om är tre barn men om alla barnen skulle bli pojkar så är jag beredd att försöka en gång till så att vi får en flicka också 😉 Jair vill ha fler barn än så, han pratar om 6 barn…

Har Lucas Jairs efternamn? Vet inte varför jag undrar allt detta, haha, är bara nyfiken helt enkelt.
Svar: Ja, Lucas har fått båda våra efternamn faktiskt 🙂 I Brasilien gör man så. Alla brassar har både sin mammas och pappas efternamn, så det var naturligt för oss att göra så också 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.