Fortfarande kvar på sjukhuset

Vilken helvetesnatt jag hade natten till idag! Det började med jag mådde illa, blev yr och fick mer ont och slutade med att jag spydde i hela natten. Tidigt på morgon gav det med sig tack vare läkemedel. Jag var helt utslagen hela förmiddagen och sneglade knappt på varken frukost eller lunch så tillslut togs brickorna ut. Jag var så besviken, ledsen och helt slut.

Klockan 14.00 kom Victor, då hade jag börjat dricka lite för att det gjorde inte så ont att svälja längre. Jag drack såpass bra att dom kunde plocka bort vätskedroppet till och med 🙂 Jag kände mig piggare när jag fick i mig vätska och lite chark som Victor hade med sig så jag bad om att få duscha. Det gick jättebra att duscha, Victor hjälpte mig och tvättade håret medan jag höll armen med infarten. Jag ville vara försiktig med infarten för mina armar är redan sönderstuckna, ena armvecket är alldeles blått och den andra har inte mindre än ÅTTA stick! Victor är verkligen guld som tvättat mitt hår och tagit hand om mig idag. Han är min klippa! Efter duschen tog vi en promenad i korridoren för att försöka få igång mina tarmars om inte varit igång sen koloskopin och det funkade faktiskt! Såå glad!

Efter att Victor hade gott kom kvällsmaten och jag lyckades äta en grov smörgås till och med. Halsontet är verkligen en miljon gånger bättre och då får jag inte ens morfin längre. Läkarna tror att det är morfinet eller alla piller och dom två olika antibiotika som fick mig att spy inatt. Jag tror på morfinet för jag blev plötsligt väldigt snurrig och det bara fortsatte och fortsatte tills jag spydde ut allt jag hade.

Mina värden imorse var i alla fall bättre än dom igår så nu hoppas jag innerligt att värden är bättre imorgon så att dom skriver ut mig. Jag är såpass pigg och mår bra så mina värden borde vara tillräckligt bra för att jag ska kunna behandla med antibiotika på hemmaplan eller helst i Spanien 🙂

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. Johanna

    Nämen! Vilken otur du haft emma?

    Jag håller alla tummar och tår för att du blir urskriven och kommer iväg till Spanien ?

    Stor kram!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här