Jag blir kvar på sjukhuset

Jag trodde jag skulle få åka hem idag men överläkaren var här i förmiddags och förklarade att dom vill behålla mig 1-2 dagar till pga av mina värden. Jag får morfin så jag är lite snurrig och kommer inte ihåg allt, men jag vet att mitt infektionsvärde är högt och blodtrycket är lite lågt. Innan jag åker hem så behöver läkarna se att antibiotikan biter och att mina värden blir bättre. Det ger bättre effekt att få antibiotika intravenöst så därför finns det anledning till att behålla mig till måndagmorgon. Läkarna vet att vi ska till Spanien på måndag. Dom sa att vi inte skulle avboka än utan ta en dag i taget.

Relaterade Inlägg

7 Kommentarer

   • Jessica

    CRP är snabbsänkan som kan kan bli väldigt hög vid kraftiga infektioner. Lpk är vita blodkroppar eller som man på läkare språk säger leukocyter som ingår i kroppens immunförsvar för att skydda din kropp mot infektionssjukdomar. Man finner dom här rackarna i lymfknutor benmärg och lungornas alvelor tror det stavas så samt i mjälten. Du får dom även ut i vävnaden vid inflammatioriska sjukdomar. Krya på dig nu och vila så hoppas jag att ni kommer iväg till Spanien på måndag. Mvh Jessica

 1. Nina

  Du har kanske hört/läst det men byt tandborste när du tagit pencillinet för halsflussen i 2-3 dagar. (Sonen fick halsfluss förra helgen och fick/läste rådet).
  Krya på dig och hoppas du är pigg snart så ni kommer iväg.
  Kramar

  Svara
 2. Sama

  Jobbigt…! Men, så skönt ändå att det var nu, när du inte behöver tänka på någon annan än dig själv eftersom du vet att barnen är i självklara och trygga händer hemma<3 Krya på dig!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här