Okategoriserade

Jag blir kvar på sjukhuset

Jag trodde jag skulle få åka hem idag men överläkaren var här i förmiddags och förklarade att dom vill behålla mig 1-2 dagar till pga av mina värden. Jag får morfin så jag är lite snurrig och kommer inte ihåg allt, men jag vet att mitt infektionsvärde är högt och blodtrycket är lite lågt. Innan jag åker hem så behöver läkarna se att antibiotikan biter och att mina värden blir bättre. Det ger bättre effekt att få antibiotika intravenöst så därför finns det anledning till att behålla mig till måndagmorgon. Läkarna vet att vi ska till Spanien på måndag. Dom sa att vi inte skulle avboka än utan ta en dag i taget.

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.