Okategoriserade

Första julklappen

Igår fick Lucas sin första julklappen! Det blev en succé! Redan innan Lucas hade fått hjälp med att öppna julklappen så visade Gamlamorfar att den kunde spela musik! Lucas tittade storögt på paketen samtidigt som han fäktade med armar och ben av upphetsning.

20131204-002244.jpg

Det var en hård leksak från Fischer Price! Jag hade sagt till min mormor och morfar att mjuka leksaker är ingen hit hos den här lille mannen längre. Nej, nu ska det vara hårda leksaker. Såna som man kan slå hårt, hårt i golvet, så att det låter MASSOR! Hemma välter jag ut leksakslådan vi har på golvet. I den är merparten mjuka leksaker men Lucas kryper alltid fram och letar fram alla hårda. Sen kryper han bort från filten på golvet och lägger sig med överkroppen på golvet och hackar den hårda leksaken i golvet. Nu har han fått en ny fin leksak som är hård och större än dom andra. Den kommer nog hackas i golvet mycket! Haha!

Lucas gillade leksaken jättemycket och det gör mamma så glad, klart gubben ska ha hårda leksaker om det är det han vill ha 🙂

Det var så kul för när Lucas hade sett vad det var i paketet, innan vi hade fått loss leksaken ur lådan så skulle han ha den! Han hade inte tid att vänta på att vi skulle ta loss lådan. Nej, då blev han först lite arg 🙂 Haha!

20131204-102048.jpg

20131204-102111.jpg

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.