Okategoriserade

Första-hjälpen för håret

Mitt hår är så slitet nu att jag skäms. :-/ Jag vill så himla gärna gå till frisören, men jag vet inte när jag ska hinna. Just nu känns det som att det hade varit bäst om jag hade kunnat boka dropin för i och med flytten och allt så vet jag inte när jag har tid att gå. Men läget är akut nu 😛 Jag har inte klippt mig sen i mars så nu är det 6 månader och håret på min ena sidan (där jag har minst hår – jag har ju snebena) är riktigt slitet nu. Jag kommer antagligen få klippa av en hel del hår.

Idag har jag ändå försökt hjälpa håret lite med ProCortexx som jag vann från Mälarsalongen på LM event uppe i Västerås. När det är så här slitet så tror jag inte att det finns några första-hjälpen-kurer men det är ju värt att rädda håret från att bli sämre i alla fall. Är det någon av er som har provat ProCortexx? Eller nån liknande behandling kanske? ProCortexx är frisörbehandling som man kan använda hemma. Den stärker håret och har ett högt värmeskydd i sig som reducerar skador på håret. Steg 3 i behandlingen är att använda produkten Protector som man använder i håret i slutet på varje tvätt för att bevara behandlingens resultat och fortsätta skydda håret.

  

Håret blev mycket mjukare och ser ut att må mycket bättre, men det hade ju varit bra om allt avslitet hår hade växt ut också 😛 Men man kan inte få allt.

Jag har haft en lite paus från mina B-vitaminer, helt enkelt för att jag varit lat, men nu sätter jag igång med dom igen. Jag vill gärna ha tillbaka mitt långa friska hår som jag hade förut, men då får jag sköta mig bättre i fortsättningen…

Tusen tack till Mälarsalongen för ProCortexx-kuren, mitt hår behövde det!

 

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.