Första dagen på nya jobbet

Den första dagen på nya jobbet gick jättebra 🙂 Visst blev det lite korvstoppning men det brukar ju bli det när man får mycket information på en och samma gång, men jag är pigg på att sätta igång och jobba 🙂 Imorgon är nästan hela dagen full med möten eller utbildningar så idag gäller det att komma i säng tidigt 🙂

Jag trodde jag skulle vara megatrött efter min första arbetsdag, men jag känner mig ändå helt okej 🙂 Efter jobbet åkte jag hem och bytte om och tog med mig Lucas till gymmet. Lucas ÄLSKAR barnpassningen på gymmet. Det är faktiskt att han som tjatar på mig att få gå till träningen och det gör att träningen blir av, men jag får ändå lite dåligt samvete för jag hinner knappt träffa Isadora på hela dagen. Jag kramade om henne innan jag gick iväg, men när jag kom tillbaka så hade hon redan lagt sig. Men jag har inte tänkt träna så här mycket för evigt. Jag tränar extra mycket just nu eftersom jag kör World of Shape denna månaden, men efter den så kommer jag kanske inte vara på gymmet varje dag, men jag kommer träna så ofta jag kan tills jag nått mitt mål. När jag nått mitt mål så kommer jag satsa på att bibehålla kroppen stark och genom att träna cirka 3 gånger i veckan.

Oj, oj, vad tiden går! Jag ska hoppa in i duschen nu innan det blir alldeles försent. Jair ska strax till jobbet så han ska säkert duscha han också så jag får skynda mig nu 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här