Okategoriserade

Förkylda!

Usch, fy och bläää jag har blivit förkyld!!! Ena näsborren är helt illröd för där har jag torkat rinnsnuva hela gårdagen, men nu är jag bara täppt så det värker i pannan och bakom ögonen. Lucas är också snorig så vi har köpt Natriumklorid och lägger i näsan på honom, men jag tycker nästan att bröstmjölk i näsan verkar vara mer effektivt bara att vi har ingen spruta att använda för att få i mjölken i näsan så det blir så meckigt!

Först blev jag så orolig när han blev snorig. Skulle han må lika kasst som jag? För jag känner mig verkligen ordentligt krasslig, fast inte så dålig att jag behöver käka Alvedon eller så. Men Lucas verkar må ganska bra. Bara lite täppt i näsan och sen hostar han ibland… Han är inte mera gnällig eller slö än vanligt så förhoppningsvis blir det inte värre än så här!

4 Comments

 • Emelie

  Jag ammade inte själv, men en kompis pumpade ut lite mjölk i en kopp eller liknande. Sen tog hon en tom pipett från tex natriumklorid och sög upp/sprutade in bröstmjölken med. Går ju bara en gång då de inte riktigt går att diska, men ett litet tips i alla fall.

  Svar från Emma: Åhh tack så mycket för tipset Emelie! Jag ska spara dom tomma Natriumklorid-pipetterna och använda till det! 🙂

 • Sandra

  Till dig själv kan jag rekommendera Sinova som rensar bihålorna – jobbigt förvisso med snor som rinner, men hellre det än täta bihålor!

  Svar från Emma: Åhh tack Sandra!

 • VackraVi - 20 år och mamma till Thea

  Hoppas ni mår bättre snart!

  angående mascara så tycker jag denna är väldigt bra! ”L’Oréal Paris Double Extension Mascara Beauty Tubes” Den finns som vattenfast också men har bara testat den vanliga. Det ända som behövs för att tvätta bort denna är vatten som är runt 37 grader och ett lätt tryck med fingrarna och då kommer mascaran av i små ”tuber” (du drar av den) för när man använder den så lägger den sig som en tub runt ögonfransen. Så att du inte tror att det är ögonfransarna som lossnar, haha! Jag tycker den är super och den sitter ordentligt! Så den vattenfasta behövs nog inte 🙂

  Svar från Emma: Åhh tack så mycket Emelie! Detta ska absolut inhandlas! Vi ses snart hoppas jag 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.