Okategoriserade

Förkyld bebbe

Igår natt så la jag Isadora klockan 20 samtidigt som Jair la Lucas. Jag tror jag höll på i 20 minuter och sen kom Jair och tog över och då somnade hon på bara ett par minuter. Hon sov i en timme innan hon vaknade och var busig och ”pigg”. Jag har märkt att hon har för vana att vakna efter en timme och inte vilja somna om, men jag vet ju egentligen att hon är trött så jag står på mig. Det tog en timme att lägga henne igen och under tiden så märkte jag att hon lät lite snorig så jag anade att det var en förkylning på G.

4 timmar senare så vaknade jag av att Isadora skrek för högars sky på babymonitorn. När jag kom in till henne så rann snoret tjockt och hon kunde inte andas genom näsan överhuvudtaget. Hon kunde inte amma och ännu mindre suga på napp. Stackars liten! Jag tog upp Isadora och gick ner till köket frö att leta efter den där *äckliga* Näsfrida som jag aldrig vågat använda haha! Men det var inte så farligt som jag hade inbillat mig. Igår var jag faktiskt väldigt tacksam att jag hade en sån.

Det tog lång tid innan Isadora somnade om och jag fick inte sova förrän framåt 4 på morgonen, men jag mår ändå okej idag. Fast jag skulle inte ge mig ut nån längre sträcka i trafiken för då skulle jag nog somna. Nu har Isadora precis somnat och jag har ungefär en miljon ärenden att ta tag i idag.

  

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.