Okategoriserade

Föräldramöte på Williams förskola

Igår var jag på föräldramöte på Williams förskola, såååååå himla mysigt! Jag har aldrig tyckt att det varit roligt på föräldramöten på föris förut, men det här var som en ”föräldrar-AW”! När vi kom dit blev vi bjudna på kaffe och nybakat frallor som stod uppdukade med tre olika sorters pålägg och grönsaker. Gurkorna var till och med skurna som små blommor och på bordet var det halloween-dukat med pumpor och ljusslingor. Jag trodde att det var för oss föräldrar som dom hade ”gjort sig till”, men nej då, så här serveras barnen varje dag! Alltså WOW! Jag vill bli ett barn igen och börja på den här förskolan.

Det var ett jättemysigt föräldramöte som både gav tid till mingel med pedagogerna och dom andra föräldrarna innan vi satte oss för att titta på presentationen om vad som händer på förskolan och vad barnen gör. De hade också filmat och klippt ihop en liten film där vi fick ”hänga med barnen” på förskolan – alltså ♥️ Alla föräldrar bara satt och log eller fnissade åt roliga saker som hände i videon. Sååå sååå himla mysigt att se! Det märks att pedagogerna är engagerade i barnen och även måna om oss föräldrar.

De visade också en film som jag kände att jag bara måste dela 🙂 Jag har ju skrivit om det ganska många gånger förut, men det tåls verkligen att påminnas om hur viktigt det är att läsa högt för sina barn. 10 minuter per dag är allt som behövs och det kan förändra ditt barns liv!

Under det här halvåret när vi flyttade så var vi ganska dåliga på att läsa för barnen, men det är aldrig försent att börja igen. Nu läser vi en liten stund varje dag igen. Vi brukar dela upp oss så att Victor läser för dom små och jag för dom stora 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.