För stor för mammabyxor och mini bilring

Jag kan känna att livmodern är nära revbenen nu när jag sitter så det tycker jag börjar bli lite jobbigt.. speciellt eftersom det gärna blir en liten ”bilring” precis mellan brösten och magen när jag har tajt på mig!!! Inte så smickrande! Irriterande tycker jag!!! Hoppas det fylls ut med mage snart istället för bilring!

Jag tycker också att mammabyxorna och mammatrosorna börjar bli små. Jag vill gärna dra mudden på mammabyxorna och mammatrosorna över magen men det går inte längre för magen slutar för högt upp! Varför är mudden inte längre??? Fattar inte det!! Dessutom har mina mammabyxor från en stumkant längst upp på mudden som börjar trycka in i magen nu, det har inte mina mammabyxor från Mammalicious!!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Tessan

    Har samma problem som du med mammabyxorna, mudden är alldeles för kort, särskilt nu såhär i slutet för mig, den slutar på halva magen & ger en mycket ful rand när jag har tajta tröjor på mig 😉

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här