Okategoriserade

Foglossning?

Nää usch nu tror jag faktiskt att jag kanske fått foglossning… Jag har fått ont i både svanken och svanskotan o nu gör det till och med ont när jag går. Ont när jag går och sitter. Det känns lite som mensvärk i svanskotan när jag går, när jag sitter trycker det på svanskotan så nu har jag suttit på pilatesboll hela dagen utom på möten. Någon som känner igen symptomen? Kan det vara foglossning tror ni?

8 Comments

 • Madde-

  Stackare, hoppas det går över. Jag kände det i vecka hm 22 kan de nog oxå varit. Sen gick det över..Jag tog 30 minuters gansa raska promenader så mjukade man upp kroppen lite. Så förutom din vattenzumba lägg till någon rask promenad ( i den takt du kan, jag får ofta håll )

  Hoppas det går över för dig!
  Kramar

 • Pilla

  Å nej:( Jag hade med första barnet och även nu med andra. Går på sjukgymnastik (vattengympa) för gravida med foglossning. Prata med din BM. Du kanske behöver ett bälte. Fråga även om du kan få prata med en sjukgymnast. Ni kanske också har vattengymnastik för gravida med foglossning.

 • Emma

  Åhh stackars dig Isabelle! Jobbigt att få det så tidigt och bli tvungen till att sjukskrivas! 🙁

  Tack för tipset Madde! Jag ska försöka komma ut lite mer på promenader… det jobbiga är bara att hitta motivationen att gå ut i mörkret.. och det regnar ganska mkt i gbg nu.. o sen gör det ju ont när jag går 🙁

  Pilla, jag ska prata med BM, dom har sjukgymnaster på mitt MVC som anordnar 1 träff för bara 50 kr som man får lära sig några övningar som man kan göra när man ä gravid för att minska problem som man kan få när man är gravid. Jag ska anmäla mig på det. Sen tänkte jag faktiskt ta min mammas tips o köpa såna där mormorstrosor som ger stöd för magen, jävligt osexigt men jag har hört att dom trosorna kan hjälpa för svank- och ryggproblem. Jag känner inte till nån vattengympa för gravida med foglossning, men jag ska ju börja på en för gravida där det är en barnmorska som tränare när jag är i vecka 30 så jag kan säkert fråga henne.

 • pilla

  Ja kolla med henne. Här går vi via sjukgymnastiken/rehab. Superbra. Sist började jag i v 32 (lite sent med tanke på att jag hade haft ont sen v 20) Nu började jag i v 15.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.