Foglossning gör stört ont

Det är verkligen stört hur ont foglossning kan göra! Just nu känns det som hela skelettet håller på att luckras upp och jag har ont i hela bäckenet, både fram och bak, utanpå och inuti. När barnen hade lagt sig kunde jag inte ens hålla tårarna inne längre. Det är hemskt! Men jag vet att jag inte är ensam, ni är många som delat med sig och jag har fått många bra tips. Imorgon ska jag ringa till rehab för att se om jag kan få hjälp med mina problem och lindra åtminstone lite.

Det värsta med foglossning är att det inte gör mest ont under tiden men gör något, utan att det gör 1000 gånger ondare dagen efter…. nu ska jag försöka sova och hoppas det är en aning bättre imorgon.

Relaterade Inlägg

5 Kommentarer

 1. Frida

  Hittade boken ”Nya Knip” på bokrean igår, den påstår att knipträning kan hjälpa mot foglossning. Inte hunnit läsa mer än så, men tänkte att det kanske kan vara ett tips.

  Svara
 2. Caroline

  Jag fick också akupunktur på Fungera i Gbg och hade inte klarat mig annars. Jag kunde knappt gå när jag började få akupunktur på Fungera. Då tror jag, men kan minnas fel, att barnmorskegruppen hade något med dem att göra (eller så var det bara att de då låg nära varandra när bwrnmorskegruppen hade sina gamla lokaler)

  Svara
 3. Lottie

  Hej!
  Jag hoppas att något av alla tips hjälper dig och minskar smärtan. Jag hade foglossning från v 8 föra några år sedan. Jag önskar så att någon sagt till mig att det är ok att inte jobba, vila, ta emot hjälp och bara vara. Jag önskar så att jag varit snällare mot min kropp och inte försökt fungera precis som vanligt. Så många som trodde sig veta hur det kändes som sa att de hade bitit ihop. Smärta är individuell och ingen kan känna din. Emma, du gör det största en människokropp kan göra, bär på ett nytt liv. Må så gott som du kan och försök släppa press om du känner den. Säger det till dig då jag önskar så att ngn sagt det till mig ❤️

  Svara
 4. Susann

  För mej hjälpte det att typ stretcha och inte hålla ihop. Alla sa att man ska hålla ihop bäckenet men jag sov med “öppna ben” som när man stretchar insidan av låren. Då minskade smärtan för min del, men beror väl på vart foglossningen sitter kan jag tänka.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här