Okategoriserade

Flashig söndag med LOPPI

Jag älskar verkligen att blogga för LOPPI! Jag har fått vara med om så mycket kul sedan jag började blogga här och jag känner att jag växer tillsammans med portalen 🙂 Förra veckan kontaktade Katarina som är LOPPIs VD mig och frågade vad jag trodde om att ha ett litet lyxigt event för göteborgbloggare redan nästa vecka (alltså denna veckan). Såå kul att LOPPI anordnar detta för oss här i Göteborg!! Det finns ju inget bloggeventföretag i Gbg än! Tack LOPPI ni är grymma!! 😀

20150305-220009-79209086.jpg

Så nu på söndag blir vi ett bloggäng på 10 pers som ska till Gothia Towers och besöka Upper House Spa för en avkopplande spa-ritual, middag på Heaven 23 och sen får vi se musikalen Flashdance med 80-talsmusik!! Det ska bli grymt! Jag ser verkligen framemot detta!!

upper house spa

 

Vi bloggare har fått ett specialpris till er läsare om ni också vill se flashdance som har premiär imorgon här i Göteborg 🙂

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.