Okategoriserade

Rusar till dagis!

Lucas är alltid glad på lämningarna på dagis. Alltså ingen större separationsångest. Så har det varit enda sedan jag skrev om det sist. Jätteskönt! Men idag överraskade han med att slita av sig kläderna och rusa in på dagis! Grannens lilla tjej stod nämligen och väntade på honom vid dörren och ville leka! Igår var Lucas lite mer mammig men då tog hon Lucas i handen och sen gick dom hand i hand ut på gården för att leka.

Jag minns fortfarande när Lucas var mindre, då barnen inte lekte med varandra utan brevid varandra. Fast då vill jag gärna få det till att dom hade haft lite kontakt med varandra ändå haha! Nu är min Lucas plötsligt så stor att han väljer sina egna kompisar! Hur hände det liksom?

Här är Lucas och Tilda när dom var små bebisar ❤️ 

4 Comments

 • Cissi

  Skönt att det gick bra med lämning. Har för första gången fått uppleva barn som är ledsna vid lämningen 2 dagar i rad nu… Lite av ett trauma och man undrar ju verkligen vad som är fel

  • Emma - På Smällen!

   Ja det är jätteskönt när det går bra 🙂 Usch så jobbigt! Det kan bli så i perioder utan att nåt är fel, men det känns ändå så fel att lämna när dom blir så ledsna. Hoppas det går över snart. Lucas var så i en vecka.

 • Thaimorsan

  Tilda gråter alltid när jag ska gå men jag vet att hon brukar sluta direkt när jag har gått. Det sa även dagisfröken idag., att hon slutade direkt och bah ”måla”. Nu hänger jag inte alls kvar och leker som jag gjorde första månaden.

  • Emma - På Smällen!

   Vad jobbigt! Men jag tror det är bra att du går på en gång, korta avsked är bra. Hon slutar säkert vara ledsen när du går snart 🙂 Kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.