Spanien,  Träning

Fit på semestern

Det här är min allra första semester utomlands där jag tränar hela semestern. Jag har tränat många somrar hemma, men jag aldrig gått till gymmet på en utlandssemester förut, men jag har heller aldrig varit så motiverad som jag är nu! Jag har ju äntligen kommit i form och om en månad ska jag få uppleva en av dom allra mest fantastiska dagarna i mitt liv! Jag ska få gifta mig med mannen i mitt liv!

Jag måste säga att jag är väldigt stolt över oss 🙂 Vi gjorde en rejäl insats denna våren när vi gemensamt tog tag i sötsuget, började äta bättre, kom igång med träningen igen och gick ner hela 7 resp. 14 kg! Och nu på semestern har vi båda hållt igång med samma träningsrutin, dvs gymmet 3 dagar i veckan och långpromenader 2 dagar i veckan. Det finns bodypump på gymmet här så jag kör det två gånger i veckan och på fredagar kör jag Glute Boom som är ett rump-och-lår-pass. Fy fasen säger jag bara! Det svider i varenda liten muskel i hela rumpan och i låren, muskler jag inte ens visste att jag hade! Jag är också barnsligt stolt över att mina armar har blivit definierade med små fina nätta muskler! Jag har aldrig sett mina triceps förut, men nu gör jag det även när det inte är gymdag! Såå stolt! Haha!

Sen är det ju inte fy skam med den här utsikten varje morgonpromenad…. <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.