Filminspelning med Thaimorsan

Vi fick ändra om våra planer idag pga kräksjukan som råder på dagis. Först tänkte jag att vi skulle ta en tur till IKEA. Det är några grejer jag vill köpa där och då har vi ju lunchen ordnad 🙂 Men sen chattade jag lite med Siranee och så bestämde vi oss för att ses och spela en grej till youtube 🙂 Kolla gärna in insta stories för en liten teaser 🙂


Efter vår lilla inspelning så fick vi skynda oss hem för Lucas har ju simskola på måndagkvällar 🙂 Under tiden som dom var på simmet så var jag i telefon nästan hela tiden, först jobbsamtal och sen med mamma för att berätta om lite planer jag har 🙂 Jag har stora planer för det här året och nästa år och jag vill typ hoppa av glädje haha! 🙂 Isadora kröp runt på golvet och gjorde alla möjliga cirkustrick som under tiden jag pratade i telefon. För det mesta brukar hon bara vilja äta min telefon men idag gick det ganska bra 🙂 haha!

Imorgon ska jag hem till en aprilmamma och planera för den stora bebis-aprilträffen som blir här i maj. Det ska bli så kul att träffa alla mammor som man följer fast på hemmaplan den här gången 🙂 Lucas får också hänga med på planeringsdagen imorgon eftersom jag inte vågar lämna honom på förskolan imorgon heller.

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här