Okategoriserade

Ensam med barnen på nätterna

Jair började jobba natt igår. Han börjar kl 20.00 på söndagar så jag körde honom dit igår, men idag börjar han vid midnatt så då tar han bussen (detta är varför som han MÅSTE ta körkort!!). Första natten var definitivt en omställning för mig och barnen. Det gick bra, men det blev allt annat än avslappnat haha! Jag körde ju som sagt Jair till jobbet och bilen somnade både Lucas och Isadora. Isadora vaknade när jag bar in henne i babyskyddet, men Lucas fortsatte sova. Klockan 22.00 vaknade Lucas och ville inte somna om förrän jag la mig jämte. Först prövade jag att lägga mig jämte honom med Isadora, men hon försökte bara krypa över mig hela tiden för att dra Lucas i håret så tillslut fick jag gå ut och försöka lägga Isadora först istället. Det gick inte heller bra. Isadora kämpade med att hålla sig vaken, trots att hon var trött. Jag tror jag la ner henne minst 100 gånger efter att hon hade satt sig upp…! Puh så jobbigt det var! Efter 1,5 timmes envishet så gav hon upp och somnade.

När Isadora hade somnat så tittade jag till Lucas. Han låg snällt och väntade i sängen, men vägrade somna själv. Så jag fick lägga mig jämte honom och då somnade vi båda. Jag planerade att gå upp extra tidigt för att hinna med lite bloggjobb och svara på mail och så, men jag orkade verkligen inte så jag sov vidare. Om det blir samma sak i natt igen så ska jag försöka komma upp lite tidigare 🙂

  

2 Comments

  • Nikiå

    Oh så tufft! Ni hittar säkert en bra rutin med tiden och där Jair kan hjälpa till att tex lägga lucas innan han åker till jobbet och där du inte ska behöva skjutsa. Det är svårt att hålla barnen vakna i bilen särskilt kvällstid när det redan är läggdags o dessutom mörkt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.