Okategoriserade

Hela natten i sin egen säng

Isadora ramlade nästan ur sängen igen. Hon kröp ända ut till hörnet på sängen medan jag sov, men som tur var så ropade Lucas som just var på väg in i sovrummet ”inte krypa!” och jag fick precis tag på henne! Puuuuh! Men, nu är det bara en tidsfråga så nu har jag lagt in den sista växeln för att få henne att sova i sin säng istället för i min. Det har varit lyckat 🙂 Dom tre senaste nätterna så har hon faktiskt sovit själv hela natten i sin egen säng 🙂 Hon brukar vakna upp en gång vid 2-tiden, men oftast är det bara att putta in nappen igen så somnar hon. Igår ammade jag och gungade lite också, men jag var därinne i max 10 minuter och sen sov hon till klockan 9 🙂 Superbra!

Nu håller vi bara tummarna att inget utvecklingssprång eller nån jobbig fas kommer och förstör det här. Och hon får inte bli sjuk heller, det brukar nämligen också sabba allt. Det skulle vara fantastiskt bra om jag slapp samsova med två barn, vara en riskerar att ramla ur sängen hela tiden…. 😛

Så här glad var skitungen när hon höll igång till klockan 22 innan jag tvingade henne att somna. Jag ska försöka vara strikt med det nu. Jag ska försöka lägga henne vid 22 eller tidigare varje kväll och försöka visa henne att det är jag som bestämmer när hon ska sova och inte hon. Just nu så syns det så tydligt att hon håller sig vaken så länge det bara går, även om hon själv är övertrött!

  
 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.