Okategoriserade

En vecka som gått snabbt

En vecka har gått snabbt, alldeles för snabbt! Det har, som dom flesta veckorna i våra liv, varit en intensiv vecka, men den här slår rekord! Victor har jobbat extremt mycket! Han har åkt till jobbet vid 6.00 och inte kommit hem förrän kl 23.00 och han har jobbat lika länge på söndagar också! Barnen har inte sett honom sedan förra torsdagen (eftersom dom inte var hos oss denna helgen), så sjukt när man tänker på det på det sättet! Victor brukar jobba väldigt mycket på dygnets alla timmar, men han brukar komma hem från jobbet på eftermiddagen och jobba vidare från telefonen, så den här perioden har varit väldigt speciell. Ja, Victor fyllde till och med år iförrigår men inte ens då kom han hem för att fira. Stackarn!

När Victor jobbar så här mycket så blir det såklart mer intensivt för mig också, men jag tycker ändå att mina veckor har flutit på bra 🙂 Jag mår otroligt bra och känner mig stolt över att jag klarar att rodda allt själv, efter att ha känt mig handikappad i så lång tid när jag var gravid.

img_8673
img_8672

Under veckan som har gått har jag varit hos fysioterapeuten med både William och Oliver (skriver mer om det i ett separat inlägg) och Universeum med alla kidsen. Då var det en mamma som frågade om allihopa var mina och sa att jag var så himla duktig! Det värmde att höra 🙂

Vi har även hunnit med att besöka vår tomt och STÅ PÅ vår betongplatta! Alltså vi har stått på det som ska bli vårt hus! Det kändes faktiskt lite galet! Det kändes som när jag var liten och ”lekte hus” med min lillasyster genom att måla på asfalten på våran gata med gatukrita: ”Nu är jag i köket och lagar mat på vår spis” och ”nu går vi in i vardagsrummet”. Den stora skillnaden är att det inte kommer vara ”på låtsas” så länge till eftersom det snart kommer vara ett kök där! Vi fick också hälsat på våra grannar och det visar sig att båda grannarna som är närmast oss har barn i samma ålder 🙂 Dessutom är det en tjej som gick i gravidvattengympa ihop med mig när jag väntade William som också ska bli vår granne! Jag kan verkligen inte föreställa mig ett bättre ställe att flytta till!

Under veckan har jag också hunnit med en hel del långpromenader och lekplatslek med William. En gång har jag kommit iväg till gymmet, men jag hoppas det blir lite mer frekvent när Victors jobb blir mindre intensivt.

img_8669
img_8670
img_8671
img_8668

Vi har också hunnit med en fest hemma hos Louise och Anders i Fjärås 🙂 Älskar att vi har hunnit med så många besök i Fjärås den sista tiden!

img_8674
img_8675

2 Comments

 • Gittan

  Va skönt att de ändå känns bra trots att Victor jobbar så mycket. Visst blir man glad när andra okända personer kommer fram och talar om att man gör ett bra ”jobb”. Jag kände samma och blev så varm inombords när Meja var typ 6 veckor och jag var själv med alla fyra på simskolan 🥵 då kom en annan mamma fram och sa ” du är en riktig supermamma, du gör ett toppen jobb”. Gjorde min dag där jag satt och ammade lillan, samtidigt som jag underhöll 2-åringen och hade koll på de stora i duschen.

  Så roligt att ni får möjlighet att följa er dröm plus att det är ”kända” personer med barn i området. Jag älskar att bo sådär, barnen kan springa mellan husen och leka, cykla på gatan och fin gemenskap i området.

  • Emma

   Ja, det känns som värsta revanschen mot hur jag kände när jag var gravid och mådde så dåligt! Nu mår jag hur bra som helst 🙂 Åhhh vad roligt! Mer av sånt, det betyder såååå mycket! Älskar att du också vågar ge dig ut ensam till ”läskiga ställen” med många barn 🙂 Jag tänker att jag kommer klara simskolan också, men det är väl det läskigaste stället jag kan tänka mig att åka till själv eftersom det är vatten där.

   Ja, vi bodde på en sån gatan när jag var 5-6 år och det är ett av mina finaste barndomsminnen så det här känns som att äntligen komma tillbaka till mitt favoritställe att bo 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.