Okategoriserade

En vardag utöver det vanliga!

Jag älskar livet som det är precis just nu! Det är egentligen inte på något speciellt sätt utan det är bara en bra blandning av allt som får mig att må bra. Jag njuter av varje dag, trots att jag egentligen sover för lite på natten och har ganska så fullt på alla dygnets timmar, men jag har ju så mycket energi! På kvällen när det är dags att lägga sig så tänker jag ”REDAN?!” för att dagarna går så snabbt och på morgonen när jag vaknar så blir jag glad att det är morgon även när jag lagt mig sent och är trött.

Igår jobbade jag, gick en långpromenad, lekte med William på lekplatsen, var på välkomstsamtal med Isadoras lärare och på Bodyflight med Lucas. Lucas hade fått ett Bodyflight-presentkort av min kompis Veronica och hennes son Maximilian när han fyllde år. Och Bim, Lucas kusin, hade fått ett presentkort av oss när hon fyllde år så vi var där alla tre med våra barn. Det var såååååå häftigt!

img_8370
img_8372
img_8371

Faster Jessica var så glad över att få träffa Oliver igår 🙂

img_8367
img_8366

Det enda jag saknar är tid med min älskade man ♥️ Han har extremt mycket på jobbet just nu, så jag ser knappt skymten av honom, men det är bara en kort period. Han brinner verkligen för sitt jobb och är såååå grym på det han gör! Hans jobb ska verkligen vara glada att dom har honom, för det finns inte många som honom (ingen annan som honom om du frågar mig!).

Just nu smattrar regnet på utsidan och jag är glad att jag inte behöver gå ut. Jag älskar hösten när det regnar och man inte behöver gå ut, haha! Men lite senare så hoppas jag att det inte regnar för då ska vi till Fjärås på tomtvisning!!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.