En natt på hotell Scandic Rubinen

I ett sista inlägg om Vinterbloggmiddag 2016, som jag, Thaimorsan och Linda & Mia på L&M events arrangerade, tänkte jag skriva om Hotell Scandic Rubinen som gjorde vår kväll möjlig! Jag bodde ju kvar på hotellet efter eventet tillsammans med Jair och Lucas. Just den här kvällen hade Scandic ordnat dubbelrum för bara 550 kr!

Vi fick ett stort rum med en superskön säng och en bäddsoffa. Scandic hade även dukat fram med ett stort fruktfat och lite mousserande! Synd att jag är preggo, annars hade jag och Jair kunnat skåla! Vi får ta en weekend nånstans när bebis har kommit och skåla då istället.   

 

En lyxig grej är att inne på rummen så fanns Face Stockholms produkter i badrummen. Inget billigt hotellskit, utan riktiga produkter! Så synd att jag inte hann duscha där! Jag hade gärna provat dom produkterna 🙂

scandic-rubinen face

 

Bild lånad från Tripadvisor

På hotellet fanns det även gym och lekrum intill restaurangen, men även det får bli en annan gång 🙂

Sist men inte minst, HOTELLFRUKOSTEN! Håll med om att en av dom bästa sakerna med att bo på hotell är hotellfrukosten! Ni hittar mitt inlägg om frukosten HÄR!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

    • Emma - På Smällen igen!

      Haha vad roligt!! Ja dom var riktigt mjuka och goa! Önska att vi hade några fler nätter där så att vi hade kunnat sova lite längre och verkligen njuta 🙂

      Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här