En kväll jag har sett framemot

Nu bär det av till event med 4good! Ikväll är det dags för en inspirationskväll i Lorensbergsteatern, The Power of You och jag känner mig så pepp! Vi kommer få höra äventyrerskan Annelie Pompe, entreprenören Börshajen Andra Farhad, den grymt inspirerande motivationscoachen Gunnar Söderström och Hanna Rydman och kören Joyvoice! Jag och Malin har sett framemot detta ända sedan nätverksträffen för några veckor sen.

 

 

Nu ska jag möta upp Malin och om en stund så kommer vi träffa dom andra tjejerna från bloggworkshop som jag går på så vi blir ett härligt häng bloggare ikväll!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här