The power of you!

Jag är hemma igen sen snart 2 timmar tillbaka. Jag är så nöjd med kvällen med 4good och nu sitter jag här på soffan och funderar på hur jag ska använda mig själv för att nå mina drömmar och mål. Jag blev så otroligt inspirerad av kvällens talare och en sak som jag verkligen kommer ta med mig från det här eventet var Annelie Pompes historia om hur hon slog världsrekordet i fridykning när hon dök till 126 meters djup och 1 år senare besteg Mount Everest. Dom två sakerna med hennes historia som inspirerade mig allra mest var hur hon triggades av att få ett nej och hennes “naivitet” när hon bestämde sig för att slå världsrekordet i fridykning när hon aldrig dykt djupare än 30 meter! Jag skulle aldrig våga sätta upp ett sånt mål! Jag är alldeles för rädd för att misslyckas, men när jag satt där och lyssnade så blev jag mer och mer övertygad om att jag måste satsa och tro på mig själv för att lyckas.

Just nu går jag en 4goods kurser med Sofia Lilja. Kursen heter “Use your potential” och syftet är att jag ska lära mig att använda min fulla potential för att nå mina mål och drömmar. Det är häftigt hur andra människor kan påverka en såpass bara genom att berätta sina egna livshistorier!

Relaterade Inlägg

7 Kommentarer

  1. kaffemorsan

    Ja det var verkligen en toppen kväll och gud vad jag blev inspirerad av alla grymma föreläsare och så fick man extra bra känsla av att sjunga lite kör också 🙂

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här