Okategoriserade

En föräldraledig måndag

Idag var det upp med tuppen som gällde. Vi skulle nämligen till BVC med William, men klockan 7.15 på morgonen så ringde BVC-sköterskan och sa att läkarn var sjuk så vi fick boka om vår tid. Det var jättestressigt på morgonen så det var bara skönt 🙂 Nu fick vi istället en lugn morgon och jag hann redigera klart vloggen som kommer upp på vår kanal klockan åtta ikväll 🙂 Så kul!

Efter skolan idag hade Lucas med sig en kompis hem, både han och kompisen var så exalterade över att få leka hela eftermiddagen 🙂 Killarna åt lite mellanmål och sen lekte dom lite innan det var dags att cykla och hämta Isadora. När vi kom hem åt vi pasta och köttfärsås och sen gick dom självmant ut i trädgården och plockade plommon. Den hjälpen tackar jag ju aldrig nej till 🙂 Det var så mysigt att se killarna leka idag, det fick mig att tänka på när jag var lika gammal och hade med mig en kompis hem från skolan 🙂 Tänk att min Lucas är så stor!

Snart är det väl dags för Isadora att ta med sig kompisar hem också. Det känns bara som att det blir lite mer handpåläggning i den åldern… Idag fick hon i alla fall vara med killarna och leka om hon ville. Lucas kompis bjöd till och med in henne att vara med och spela monopol, men hon hann inte för hon skulle till dansskolan med mormor.

Isadora kom nyss hem från dansskolan så nu är det dags att göra ordning barnen för sängen 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.