Träning

Efterlyser vikt/träningsblogg

Jag har sen en tid tillbaka varit väldigt sugen på att läsa nån vikt/träningsblogg där nån annan mamma precis som jag precis har startat sin viktresa tillbaka efter en graviditet. Jag läser en del bloggar med mammor som redan har lyckats, men det är inte alls så motiverande som det skulle vara att läsa en blogg med en mamma som man kan följa på vägen tillbaka.

Mina krav på en sån blogg är att jag vill att det ska finnas bilder på personen i bloggen, så himla tråkigt och opersonligt att läsa en blogg utan bilder tycker jag! Jag vill gärna att det ska vara både träningstips och matlagningstips och mycket bilder även på detta! Bloggaren måste skriva minst ett inlägg om dagen, annars tröttnar man så snabbt på att läsa bloggen. Och helst så vill jag att bloggaren ska ha som mål att gå ner typ 10 kg, precis som jag. Känns inte så kul när man ska gå ner 10 kg att läsa en blogg med nån som typ redan är smal och bara ska trimma bort 3-4 kg.

Kom gärna med tips!! Även om bloggen inte uppfyller alla mina krav så vill jag gärna ha tips på vikt/träningsbloggar som ni tycker motiverar!

4 Comments

 • Hannah

  Du kan testa titta in på Elins mammablogg (finns länkat i min läslista) Hon är instruktör (pump tror jag) bland annat och är i och för sig redan smal tycker jag, men hon skriver mycket om träning, och hon bloggar ofta. Hon skriver också mycket om sånt ingen annan vågar, tex om att inte hålla tätt eller hemorrojder 😀
  Du hittar min blogg på mammasnart3.blogspot.com och där är det länkat vidare

  • Emma

   Åh tack så mycket Hanna! Jag gick precis in på hennes blogg! Gillar skarpt att hon skriver om sånt som att inte hålla tätt! Det är inte alla som vågar det!

 • Johanna

  Tänkte oxå tipsa om min grannes blogg, Elin! Men såg att ngn hunnit före! Hon inspirerar mig oerhört och har gjort så jag kommit igång bra! Imorgon kör vi BODYPUMP ihop 🙂 Hon är dessutom grymt ärlig, kul och snygg!

  • Emma

   Älskar hennes blogg! Ju mer jag läser, ju mer gillar jag den! Jag älskar verkligen att hon skriver så ärligt och speglar verkligheten utan att försköna den!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.