Okategoriserade

Efterlyser tips på barnvänliga caféer i Gbg

Precis som rubriken lyder så efterlyser jag barnvänliga caféer här i Gbg. När man inte har barn tänker man inte på sånt så nu har jag ingen aning vilka caféer som är barnvänliga. Vissa caféer tillåter ju inte ens barnvagnar!!!!! Med barnvänliga menar jag som har skötbord och plats för barnvagnar. Det enda jag vet är Villa Belparc och Pärongården i slottsskogen. Nån som vet om Condeco på östra hamngatan har skötbord? Dom har ju bra med plats iaf.

Tips mottages tacksamt! 🙂

5 Comments

 • Helen

  Ett ställe det brukar vara gott om plats på, inte så mkt folk är Dahls vid Lilla Bommen, mitt emot 4gott godisaffären. Det finns skötbord med. Ibland har jag vart på Köttbullekällarn eller Cafe du Nord tror jag det heter, mittemot saluhallen, man får plats, men där är lite mer poppis 😉

 • Caroline

  Fanns skötbord på Condecco avenyn såg jag! Dock en trappa ner, såg ingen hiss så då får man nog bära bebis ner och lämna vagnen däruppe.

  Svar från Emma: åh tack! Vad bra att du såg det! Jag gillar condecco!

 • Therese GBG

  Evas Paley på avenyn är stort och rymligt. När jag hade bebis för 5 år sedan var personalen vänligt inställda till vagnar. På vissa ställen blir man utstirrad om man kommer med vagn och bebis. Haga är inte att rekommendera. Små ställen och sura människor när man har vagn. Okej har inte provat alla kaféer men många.

  Svar från Emma: Åh tack för varningen!!! Inte kul att bli utstirrad när man ska fika och ha det mysigt! Jag var på Eva Paley i fredags, dom hade inget skötbord och Lucas gjorde nummer 2 två ggr med 5 minuters mellanrum! Men deras toa var ganska platt och avlång så jag spritade den och la ut skötunderlägget på toalocket och la Lucas där. Han fick precis plats men det var verkligen på gränsen!

 • Ellen

  Cafeet inne på naturhistoriska museet i slottskogen är stort och barnvänligt. Skötbord finns 🙂
  (gratis att gå in på museet för alla under 25, för övriga kostar de 40 kr och då ingår ett årskort)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.