Efterlyser fina pojknamn!

Vi vet ju inte om bebisen blir en flicka eller pojke, men om det blir en flicka så har vi ett namn som vi håller lite hemligt tills vidare 🙂 Däremot skulle vi VERKLIGEN behöva ett pojknamn! Vi har precis börjat en lista men inte fastnat för något namn ännu och skulle gärna vilja ha fler tips på namn 🙂

Vi vill gärna att namnet passar ihop med resten av barnen och att det inte är för ”hårt” namn. Det gör inget om namnet är vanligt, men det får gärna vara ovanligare också men inte för ”konstigt” eller ”nyuppfunnet” om ni förstår 🙂 Några namn vi har på vår lista hittills är Adrian, Simon, Theo och Liam.

Foto: Beatrice Sofie

Kom med era förslag!

Relaterade Inlägg

19 Kommentarer

 1. Johanna

  Älskar Adrian! Liam och Theo passar också. Namnnörd så lär kika in här en del 😅

  Lucas, Isadora, William &…
  Noel, Vincent, Frank, Oscar, Leo, Filip, Elias, Sam, Noah, Kelian, Wilton (lite jobbigt med William & Wilton kanske). Okej nej nu spårar jag snart så stoppar här 😆

  Svara
 2. Gittan

  Min pojkar heter Colin och Alvin. Sen gillar jag Elias, Malte och Leon. Tycker alla de namnen skulle passa med era.

  Jag ville oxå att namnen skulle passa och helst några lika bokstäver ( gärna i och l) på min barn Olivia, Colin, Alvin.. men fyran blev en Meja 😍

  Svara
 3. Lucille

  Adrian, Liam, Theo, Simon

  Tycker du inte att William och Liam är för lika?

  Mina namnförslag är Elias, Adam, Alexander, Maximilian, Johannes, Hannes, Julian, David, Leo, Mio, Fabian, Gabriel, Jonathan, Noah, Olle, Rasmus, Samuel, Sam, Julius, Felix, Axel, August

  Svara
  • Emma

   Jo, Liam ingår ju i William 😊 Jag gav det som föreslog men ändrade mig sedan för att det kanske blev dumt, men då sa Victor det var en fin anledning till att ha Liam som ett alternativ och när han sa det så, tyckte jag också att det var fint ♥️

   Åh tack för alla alternativ! Gillar flera av namnen så ska de vad Victor tycker också 😊

   Svara
   • Karro

    Christian har varit på min lista länge men min man har association till en person som gör att han inte gillar det. Tur att vi bara fick tjejer.

    Felix och Emilio blev Felicia och Emilia

    Andra namn jag gillar Loke,Linus, Winston, Hugo

 4. Jenny

  Tänkte faktiskt på Theo och sen såg jag att det stod med som ett alternativ 😍
  Leopold, Caspian eller Caspar 🙂

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här