Okategoriserade

Drömmar om amning = mjölkläckage

Inatt drömde jag om amning. Jag drömde att vi hade fått vårt barn och att det var lite creepy för att även om han var så liten o bara en dag gammal kunde han krypa o rulla. Men jaja, för att komma till saken, så drömde jag att jag ammade vår bebis och att första dagen gick det inget bra, men andra dagen kom mjölken igång!!! Och det kom ganska mycket! Och imorse när jag vaknade hade jag en fläck på min sov-t-shirt precis vid ena bröstvårtan! Fläcken var större än en femkrona men mindre än en snusdosa och det syntes att det var en vätskefläck från ngt annat än vatten. Dessutom var tyget lite hårt där fläcken var. Jag gissar på mjölkläckage? Nån annan som upplevt nåt liknande?

9 Comments

 • mammananna

  Haha helt klart mjölkläckage! Jag har läckt sen vecka 18-19 ungefär och nu händer det att det nästan sprutar trots att bäbisen är kvar i magen med BF 27 dec. 😉 man kan ju bara hoppas att det är tecken på att amningen kommer funka som den ska. Lycka till! 🙂

 • Emma

  Hehe!! Drömmen kändes verkligen verklig! det kändes som jag kände mjölken komma ut i min dröm så jaa, kroppen är nog inte så dum ändå!! Hehe!! Den trodde nog att det var på riktigt och det är väl dens sätt att förbereda sig lite 🙂 undra om jag hade drommen för att jag hade just mjölkläckage eller om jag drömde och då blev det mjölkläckage…?! hmm… hur som helst känns det som att det är värt att fira!!! Hoppas mammananna att det är ett tecken på att amningen funkar 🙂

 • Mamman till L & L

  Det var säkert mjölk!

  Då kan du ju prova mjölktestet (om du inte redan gjort det 😉 Det har funkat för mig båda gångerna jag varit gravid.

  Droppa en droppe bröstmjölk i en sked med vatten, spädes droppen ut får ni en flicka, lägger den sig på botten får ni en pojke.

  Vet ni redan vad ni får kan det ju vara roligt att se om det stämmer 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.