Drabbats av städmani!

Vi har bokat in en ny städning med Eken Städ här hemma imorgon och det känns verkligen som den bästa presenten som jag kunde få just nu! Det är så mycket jag vill och tänker fixa innan bebis kommer och jag vill ju helst att allt ska vara tipptopp, men utan att köra slut på mig själv. När jag väntade Lucas ägnade jag mina två sista veckor till att fixa allt det sista med städningen så jag hann bara vila en enda dag innan han kom. Den här gången hoppas jag på att få hela 2 veckor att vila och bara ta hand om mig själv, men då måste jag bli klar senast fredag. Ja, ni hör att jag räknar kallt med att bebis kommer ungefär samtidigt som Lucas, typ BF-dagen eller dagarna efter… Good luck to me! 😉

Det som är bra med att boka in städning just nu är att jag och Jair måste städa upp röran här hemma IDAG 🙂 Det blev lite rörigt när vi höll på med vindsröjningen så just nu står det skräp i lägenheten och vinterkläderna är packade för att åka upp på vinden. Allt detta ockuperar i princip hela hallen! Jair har också ovanligt mycket energi just nu, men annars brukar han säga ”inte idag, jag är trött älskling” när han kommer hem från jobbet. Men idag kommer han inte kunna säga det för nu har vi en deadline, allt ska vara i ordning ikväll för 8.30 imorgon kommer städarna!

Imorgon ska jag förmodligen tillbaka med bilen till bilhandlaren utanför Falkenberg. Det är inte riktigt bestämt ännu, men det verkar så. Det kommer bli skönt att komma hem till ett nystädat hem och sen gäller det bara att underhålla tills bebis kommer så man slipper komma hem till värsta röran efter 1-2 nätter på BB. Jag vet att bebisen skiter i om köksluckorna är fläckiga, men just nu känns det som det viktigaste i världen för mig. Jag tror jag har drabbats av städmani eller nåt! Haha!!

Håller ni också på och städar som galningar hemma? Får ni någon hjälp från era partners, släktingar eller städhjälp eller gör ni allt själva? Jag gjorde allt själv, till och med ovanpå köksskåpen när jag väntade Lucas. LIVSFARLIGT! Men vår lägenhet har aldrig varit så ren som den var då!

städning gravid tecken på förlossning

Hjälp! Jag läste nyss på en sida om tecken på att förlossningen är på G att just det här med städning är ett tecken på att förlossningen är nära! Dessutom står det att innan förlossningen kan kvinnor bli motiverade att ta itu med saker som dom tidigare skjutit på, det är precis det jag har gjort! Jag har fixat och gjort massor av telefonsamtal idag. HJÄLP!!! Nu måste jag fixa det sista ÄNNU snabbare ju!!!

Här är artikeln: Pregnancy Signs of Labor 

Relaterade Inlägg

8 Kommentarer

 1. Mikaela

  Är pedant i vanliga fall också men nu är det extremt. Allt ska vara fläckfritt. Kan liksom hålla på o skura badrummet en hel dag för jag ska bli nöjd med resultatet. Då har vi inte så smutsigt hemma även om det är ostädat men det är precis som att synen förstärks o man ser minsta lilla fläck. Jag städar mest själv för jag tycker det är kul och väldigt tillfredsställande sen när det är skinande rent :-).

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Haha! Det är så jag känner nu också, men jag ska verkligen försöka att tagga ner och inte skura och torka luckor m.m. När jag var gravid med Lucas gjorde jag det, jag torkade till och med alla dörrar i lägenheten och jag såg bara mer och mer smuts ju mer jag tittade. Det kommer aldrig ta slut om jag sätter igång på det viset igen haha! Men jag håller med dig, det är så tillfredsställande när det blir sådär skinande rent!

   Svara
 2. Sandra - Gravid med första barnet

  Känner att jag skulle vilja ha det mer städat här hemma, men jag klarar inte av att böja mig ner så mycket för då är risken att det kommer en kräka. Men jag försöker små plocka och hålla efter medans min sambo får ragga runt med dammsugaren och skura toaletterna.
  Vill helst att det ska vara fint och fräscht hela tiden, men då har jag ju en gubbe som är duktig på att stöka ner. Han behöver bara 5 minuter i huset för att man ska kunna se att han är hemma..

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Haha! Exakt samma här! Jag går runt och knaprar Novalucol för att inte råka kräkas när jag böjer mig haha! Och sen har jag blivit sååå tjatig! Jair får inte stöka ner nånting för då tvingar jag honom att plocka upp efter sig (innan plockade jag efter honom). Haha!! Men Jair tycker nog att det är skönt att komma hem och slippa städa, jag blir nämligen väldigt slarvig när det är småstökigt hemma. Då orkar jag liksom inte bry mig och skiter i disken osv. Nu behöver Jair nästan aldrig städa när han kommer hem så han är nog rätt nöjd ändå 🙂

   Svara
  • Emma - På Smällen!

   Hahaha! Jag trodde jag skulle vara det denna gången eftersom jag har ganska mycket foglossning nu. Det gör ont som satan varje kväll, men nästa morgon kämpar jag på ändå… haha!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här